wpid-20131214_121719.jpg

Salam Media – Platform pengiklanan patuh syariah

Tidak dinafikan terdapat banyak platform pengiklanan yang menyediakan ruang untuk blogger tempatan mendapatkan pendapatan melalui iklan yang diletakkan diblog dan tak perlu aku sebut satu persatu dan aku juga mempunyai pengalaman dengan mereka untuk menambahkan pendapatan melalui pengiklanan diblog ini suatu ketika dulu. Sabtu hujung minggu lepas aku berkesempatan untuk ke majlis “Blogger Most Wanted”…

FotoBesar dari AiMedia

Theme FotoBesar berbaloi untuk dimiliki

Entri tertangguh yang memang dah hampir seminggu untuk disiapkan.. Sebenarnya masa sangat jeles dengan aku dan banyak kali aku cuba nak ceritakan pada kamu semua tentang wordpress theme yang baru aku tukar ni, walaupun blog aku jarang berupdate tetapi susah nak elak nafsu untuk memiliki theme yang cantik mulus dan sesuai dengan blog aku yang…

dataran putrajaya waktu malam

Muhammad Hazim di Dataran Putrajaya

Jumaat malam keluar pergi jumpa kawan di presint 9 putrajaya dan bila dah jumpa ajak orang rumah jalan-jalan pusing disekitar Dataran Putrajaya tengok apa yang ada kat sana dan sekarang ni rupa-rupanya dah semakin sesak dengan orang dan juga jalannya pun dah penuh dengan kenderaan. Kalau dulu dekat dataran putrajaya hanya dipenuhi dengan pelancong dari…

cameron valey the plantation

Berjimba di pasar tani pekan salak, sepang

Pagi ni rancangan awal nak keluar sarapan dekat kedai dan jalan-jalan sementara nak cukupkan millage kereta baru (ehemm..), semasa sarapan dengan anak bini tadi terus terfikir nak pergi pasar tani pekan salak yang tak jauh dari rumah aku. Pasar tani pekan salak ni terletak di jalan lama dari kajang nak ke sepang dan kalau dari…

jangan tinggalkan daku

Projek dengan bapa mertua

Ok sila jangan salah anggap tentang tajuk entri ini..sebenarnya kebetulan aku cuti panjang di rumah mentua dan hari ni bapa mertua ajak buat parkir berbumbung ditepi dapur untuk teduhkan kawasan paip dibahagian luar rumah supaya senang nak buat aktiviti tanpa kena panas ataupun hujan. Aku hanya pembantu ataupun arkitek yang tak bertauliah menolong bapa mertua…